Doversmartproject
Image default
Business / Transportation and Logistics

ART kettingslot kopen goedkoop online

Je hebt sloten in alle soorten en maten. In de meeste gevallen is een kettingslot de beste en meest veilige keuze. Met een ART kettingslot weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Wat is een ART kettingslot en hoe kies je het juiste slot voor jouw scooter? Lees snel verder!

 

Een ART kettingslot kopen, dit moet je weten!

ART is een Stichting met bestuursleden vanuit de ANWB, de BOVAG, de RAI en diverse verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Een fabrikant van sloten kan deze aanbieden bij ART om het slot onafhankelijk te laten testen. Op basis van de betrouwbaarheid van het slot wordt er een waardering in sterren toegekend. Hoe hoger het aantal sterren, hoe ingewikkelder het is om het slot te kraken. Deze onafhankelijke manier van testen maakt een ART kettingslot een goede keuze.

 

Zo gebruik je een ART kettingslot op de juiste manier

Je moet altijd op de juiste manier met je sloten omgaan, dat geldt ook voor een ART kettingslot. Een kettingslot heeft het meeste effect wanneer deze wordt vastgelegd aan een vast object zoals een lantaarnpaal of een fietsenrek. Als dit niet mogelijk is kun je de ketting het beste aan het achterwiel van de scooter bevestigen. Let wel op de uitlaat, deze kan gloeiend heet zijn!

 

Zorg goed voor het ART kettingslot

Een goed ART kettingslot gaat niet snel roesten, toch is een beschermhoes erbij kopen slim. Zo berg je het ART kettingslot netjes opgerold op, en je houdt de scooter ook netjes schoon in de opbergruimte. Zorg er ook voor dat er geen vuil in het slot komt. Dan loop je namelijk het risico dat het slot niet meer goed sluit of juist niet geopend kan worden! Dit geldt voor zowel het gat van de sleutel als de gaten waar je de pin in zult steken.

 

Je koopt een betrouwbaar en goedkoop ART kettingslot in de webshop, je zult hier direct het juiste slot vinden.