Doversmartproject
Image default
Business / Transportation and Logistics

De mooiste bestemmingen voor een autovakantie

De mooiste bestemmingen voor een autovakantie

De zomervakantie is weer in zicht. Heb jij nog geen vliegtickets boekt omdat de prijzen flink zijn gestegen sinds bekend is welke landen een positief reisadvies hebben? Dan hoeft dat zeker geen reden te zijn om niet te gaan reizen. Met de auto op vakantie is namelijk een perfecte alternatief voor het vliegtuig.  Binnen maximaal één dag kom je al aan in de mooiste vakantielanden van Europa.

Kroatië

Één van de populairste vakantiebestemmingen van Europa is Kroatië. In dit land vind je mooie stranden en hippe steden. Voor iedereen valt er dus genoeg te beleven. Bij de mooiste stranden van het land kom je al aan na een autorit van ruim 18 uur.

 

Zuid-Frankrijk

Ook het Zuiden van Frankrijk is nog steeds in trek. Je vindt er namelijk prachtige badplaatsen zoals Saint-Tropez, Nice en Cannes. Vooral bij deze drie steden is het in het hoogseizoen erg  druk. Daarom is een achteruitrij cameranoodzakelijk om zoveel mogelijk risico op een ongeval te verkleinen.

 

Spanje

Ook Spanje is een populair vakantieland voor Nederlanders die elk jaar de zon op zoeken. Aan de Spaanse kust vind je prachtige en hippe badplaatsen zoals Lloret de Mar, Marbella, Blanes en Malaga. Daarnaast kun je ook in Spanje strand goed afwisselen met een stedentrip. Zo is Barcelona goed te bereiken vanuit een hoop grote badplaatsen.  Het lekkere Spaanse eten, het mooie weer en de vele bezienswaardigheden en prachtige stranden maken Spanje jaarlijks een geliefde bestemming. Maar ook hier geldt dat het in de zomer erg druk is met toeristen die er met de auto heen gaan. Daarom hebben zij vrijwel allemaal achteruitrij cameras  tot hun beschikking.

 

Met de auto op vakantie in de zomer van 2021 is goed te doen. Weet jij al waar je deze zomer naar toe gaat? Of kan je nog steeds niet kiezen tussen de hippe Europese bestemmingen?

https://www.vanzwitserland.nl