Doversmartproject
Image default
Business / Transportation and Logistics

De perfecte advocaat uit de omgeving van Bunnik

Ik moest voor mijn familie een advocaat uit de omgeving Bunnik regelen die ons kon helpen met een probleem. Helaas zijn allebei mijn opa en oma overleden door ouderdom. Zij hebben voor de hele familie een erfenis achtergelaten die we zelf mogen verdelen tussen de familieleden. Daar zijn al veel ruzies en discussies over geweest en ik wil graag dat dit stopt. Als dit zo doorgaat, kan het onze familie uit elkaar halen en dat wil ik zo ver mogelijk voorkomen. Daarom werd het tijd om iemand erbij te halen die ons hiermee kon helpen.

Een advocaat uit Bunnik die alles wist over erfrecht

Ik wilde heel graag een advocaat die gespecialiseerd was op het rechtsgebied van erfrecht. Zelf heb ik geen idee hoe erfenissen werken en daarom zocht ik hierin een expert die wel alles weet. Gelukkig heeft Bunnik niet heel veel advocatenbureau’s dus de keuze was niet breed. Na een paar kennismakingsgesprekken bij verschillende bureau’s had ik een goede klik met de advocaat van Schouten Advocaten. Die begreep mijn situatie helemaal en wist precies wat hij voor ons moest doen en wat ik daarvan moest verwachten. Ik had dit ook allemaal aan de familieleden verteld, en sommige waren blij dat ik dit had gedaan en sommige waren het er niet mee eens. Maar ik kon nu niet meer terug dus ik heb alle documenten die de advocaat nodig had aan hem gegeven en nu was het afwachten totdat hij resultaat had.

Alles eerlijk verdeeld

Na een paar weken kwam de advocaat bij ons thuis langs om de resultaten te bespreken. Iedereen was erg nerveus wat ook begrijpelijk was op dat moment. Het kwam er op neer dat de meeste familieleden wel een deel kregen van de erfenis maar dat de mantelzorgers van mijn opa en oma een extra deel kregen. Iedereen was erg verbaasd en opgelucht over deze uitslag. Omdat deze eerlijk onder ons nu is verdeel en iedereen eens was met het besluit. Ik ben erg blij dat ik Schouten Advocaten heb ingeschakeld hiervoor anders had dit heel anders kunnen aflopen.

Meer weten over Schouten Advocaten? Bekijk dan de website www.schouten-advocaten.nl voor meer informatie.