Doversmartproject
Image default
Business / Transportation and Logistics

Deze Monasso Scooter kan vandaag nog van u zijn!

Bent u op zoek naar een geweldige Monasso Scooter voor een goede prijs? Dan bent u hier zeker aan het juiste adres! Want Polderscooter heeft het grootste assortiment qua scooter van heel Nederland. Van normale vespa’s tot speciale e-scooters, u kunt er alles vinden wat u zoekt in een scooter.

De Monasso Scooter is de beste E-scooter op dit moment!

De laatste tijd krijgt de Monasso Scooter goede reviews van de consumenten die deze pas geleden hebben gekocht. Sommige zeggen dat dit de meeste geweldige E-scooter is die er nu op de markt verkrijgbaar is! Maar dat is helemaal niet zo gek, want deze scooter is ook geweldig! Hij is geruisloos, soepel om mee te rijden en hij trekt stevig op. Bovendien, omdat dit een E-scooter is, gebruikt hij totaal geen benzine maar alleen elektriciteit. Dit is beter voor het milieu, dus u kunt lekker rondrijden terwijl u een steentje bij draagt aan het milieu. Een ander fijne functie op de scooter is dat hij cruise control heeft. Voor lange ritten is dit ideaal om op een scooter te hebben. Deze mooie scooter is ook standaard bewapend met een alarm en een anti-diefstal systeem zodat uw scooter niet zo gemakkelijk gejat kan worden door iemand anders.

Polderscooter geeft u extra voordeel

Als u besluit om deze scooter aan te schaffen bij Polderscooter, profiteer u nu van extra veel voordelen. Bijvoorbeeld dat u kan kiezen tussen het kopen van de scooter of hem wilt leasen. Bij Polderscooter kunt u ook namelijk scooters leasen per maand voor een goede prijs. Voor al 46,- per maand rijdt u al deze geweldige scooter! Bovendien kunt u er ook voor kiezen om er iets te bij te doen voor een voordelige prijs. Bijvoorbeeld de scooter en kettingslot. U krijgt bij de aankoop altijd 3 jaar garantie op de scooter voor als er iets meer gebeurt en u kunt altijd gerust bij ons langskomen voor een onderhoudsbeurt.

Bekijk hem zelf op de website!

Wilt u meer weten over deze scooter of over de website van Polderscooter? Bekijk dan de website van Polderscooter via www.polderscooter.nl voor meer informatie en het gehele assortiment van scooters.