Doversmartproject
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een ervaren ICT bedrijf uit Veenendaal inschakelen

Wij hadden hulp nodig van een ervaren ICT bedrijf uit de omgeving van Veenendaal. Op het kantoor hebben we wel een ICT afdeling, maar die bestaat uit twee mensen en dat vonden we te weinig. Bovendien hebben we dit net aangeschaft en zij weten niet zo heel veel van ICT af. Het zijn namelijk studenten die net zijn afgestudeerd van een opleiding. Ze doen wel goed hun werk, maar toch miste we de expertise van een professional.

Meer dan alleen maar een ICT bedrijf uit de omgeving van Veenendaal

We wilden dus een extern ICT bedrijf inschakelen uit de omgeving van Veenendaal die onze ICT afdeling mee kon steunen in ons bedrijf. Maar dit bleek een moeilijke klus te zijn, want niet veel bedrijven wilden hun kennis delen met ons en daarom ons ook niet verder helpen. Na een paar keer een bedrijf benaderd te hebben, kwamen we uiteindelijk bij Xantion terecht. Daar mochten we op afspraak komen om te praten of zij iets voor ons konden betekenen. Ik vond hun motto ‘ICT uit de kraan’ al een mooi begrip en de mensen van Xantion waren ook heel aardig. Ze begrepen onze situatie goed en wilden ons daarom helpen.

Alles loopt op rolletjes

We kregen van Xantion een medewerker voor ons bedrijf die bij ons de ICT afdeling zou gaan begeleiden. het was de bedoeling dat hij dit voor twee weken ging doen en dat we dan konden beslissen of we hem wilden houden of gingen zoeken naar een andere passende oplossing. Uiteindelijk wisten we al binnen een week dat we verder wilden gaan met de diensten van Xantion. Het was erg fijn om met hem samen te werken en we merkten meteen dat onze ICT erop vooruit ging. Nu werkt hij fulltime bij ons en we kunnen niet zonder hem.

Bezoek de website

Bent u benieuwd wat Xantion voor uw ICT kan betekenen en andere diensten kan leveren? Bekijk dan eens de website van Xantion voor meer informatie over hun diensten. U kunt gemakkelijk een afspraak maken met Xantion om bepaalde zaken te overleggen.

Meer informatie? Bekijk de website.