Doversmartproject
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een onvergetelijke christelijke rondreis gemaakt door Israël

Samen met mijn man heb ik een geweldige christelijke rondreis Israël gemaakt. Ik was laatst jarig geweest en wilde een bijzondere reis maken hiervoor. Ik had alleen nooit gedacht dat zulke reizen mogelijk waren om te boeken. Daarom werd ik goed verrast hierdoor en kon ik niet wachten hoe de reis zou verlopen. Bovendien was ik nieuwsgierig naar alle activiteiten die we zouden doen.

Een christelijke rondreis gekregen naar Israël

We hadden dus een christelijke rondreis gekregen naar Israël van onze lieve kinderen. Maar ik had echt geen idee wat ik allemaal kon verwachten. Ik ben bovendien iemand die graag alles wil weten voordat we weggaan. Daarom besloot ik de website van de reisorganisatie te bezoeken voor meer informatie. Op de website stond veel informatie over de reis en wat er allemaal te beleven en zien valt. Ik vond dit heel interessant om te lezen en kon niet wachten om de reis te starten. We kregen ook bij de reis een reisgids mee die ons zou begeleiden met allerlei activiteiten en om bijzondere plekken te laten zien. Bovendien kon hij ook veel vertellen over het land zelf, dus konden we ook meteen wat leren daar.

Om nooit meer te vergeten

Ik ben nu een paar weken terug van de reis en het was een reis om nooit meer te vergeten. Alles was perfect, van het hotel tot aan wat we allemaal hebben mogen zien. Alles was ook in het teken van het christelijke geloof en dat was erg bijzonder om mee te maken. Ik had echt geen beter cadeau kunnen vragen dan deze reis. We hebben ook een fotoalbum laten maken en alle foto’s van de reis. Zo kunnen we altijd makkelijk terugblikken naar een geweldig avontuur. Toevallig weet ik ook dat vrienden van mij binnenkort 25 jaar getrouwd zijn, dus ik ga ze dit als cadeau geven.

Bezoek de website

Meer weten over reisorganisatie Israel Idoed Reizen? Bekijk dan de website via www.israelidoedreizen voor meer informatie en hoe u zo’n geweldige reis kunt boeken voor uzelf of een van uw dierbare.