Doversmartproject
Image default
Business / Transportation and Logistics

Elegantie en klasse met de SYM fiddle 2

De SYM Fiddle 2 is een scooter voor dagelijks gebruik. Bij deze scooter wordt stijlvol design gecombineerd met moderne technologieën. Zo kun je verantwoord en stijlvol reizen!

Specificaties

Deze scooter wordt geleverd met een 4-takt motor en een grote koplamp. Krachtig en veilig dus. Daarnaast is de scooter uitgerust met een breed en comfortabel zadel. Onder dit zadel is er veel opbergruimte, zo kun je gemakkelijk je spullen voor de hele dag meenemen. Aan rijplezier is ook gedacht, de scooter is namelijk erg wendbaar. Je kunt je scooter tevens uitbreiden met accessoires om meer persoonlijke stijl toe te voegen aan je nieuwe scooter.

Dagelijks rijplezier

Deze scooter is echt ontworpen voor je dagelijkse rijplezier. De wendbaarheid en grote opbergruimte helpt hierbij. De scooter is dus ook zeer geschikt voor de stad en voor ritjes van en naar je werk. Natuurlijk kun je ook voor je plezier een leuke rit maken met deze elegante en stijlvolle scooter. Bij Polderscooter krijg je drie jaar garantie, zodat je de eerste drie jaar bent verzekerd van topkwaliteit. Polderscooter levert namelijk alleen maar topkwaliteit!

De SYM Fiddle 2 bij Polderscooter 

Wil je de SYM Fiddle 2 kopen, of wil je hem eerst eens in het echt bekijken? Kom dan vooral een keer langs bij de showroom van Polderscooter in Dronten. Wij beschikken over een team van specialisten die voor je klaar staan om al je vragen te beantwoorden. Wanneer je dan eindelijk die nieuwe scooter in bezit hebt, wil je natuurlijk dat deze ook van topkwaliteit blijft. Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Onze ervaren monteurs zijn al jaren gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en schadeherstel. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren aan je scooter, houd je deze in goede staat. Zo kun je altijd comfortabel en veilig de weg op. Het is dus aan te raden om na 500 kilometer een kleine onderhoudsbeurt te laten uitvoeren en na 1500 een grote onderhoudsbeurt. Bij de kleine onderhoudsbeurt wordt de olie ververst, de bougie vervangen en wordt het luchtfilterelement schoongemaakt. Daarnaast wordt het bandenprofiel gecontroleerd en de bandenspanning. Tot slot wordt de achterrem afgesteld, de remblokken gecontroleerd en de scooter ingespoten. Kom eens langs voor alle mogelijkheden of kijk op onze website.