Doversmartproject
Image default
Business / Transportation and Logistics

Het vinden van een beschikbare opslagruimte in Amsterdam

Ik had mezelf de klus gegeven om een opslagruimte te huren in de omgeving van Amsterdam. Het liefst wil ik natuurlijk in Amsterdam, want dat ik gemakkelijk met spullen verplaatsen van huis naar opslagruimte. Alleen de laatste tijd zijn opslagruimtes daar erg gewild en zijn ze meestal niet beschikbaar of helemaal vol. Zelfs alle kleine ruimtes hebben niks meer. Daarom was het de taak om nu wel een opslagruimte te vinden voor mijn spullen.

Amsterdam vol met opslagruimtes, maar allemaal bezet

De reden waarom ik graag een opslagruimte wilde in Amsterdam, was omdat ik sinds kort op kamers woon in Amsterdam. Ik heb het tot nu toe erg naar mijn zin, alleen ik heb teveel spullen in mijn kamer staan om er normaal in te kunnen wonen. Dus ik moet wat spullen voor nu even kwijt maar ik had eerst geen idee waar. Gelukkig wist een goede vriendin van mij een goede oplossing. Zij doet dit ook en vindt het super. Alleen bij haar hebben ze ook geen beschikbare opslagruimtes meer. Dus ben ik verder online gaan kijken naar mijn opties. Toen kwam ik op de website van Opslagman. De website zag er goed uit en ik kon meteen online zien waar verschillende opslagruimtes beschikbaar waren. Ik keek naar de omgeving van Amsterdam en ik had mijn bedrijf gevonden.

Opslagman was mijn redding

Ze hadden precies nog een paar plekken over bij hun vestiging in Amsterdam! Ik heb geen moment getwijfeld en had direct contact opgenomen met Opslagman over de opslagruimte. Ze zeiden dat ze een opslagruimte voor mij zouden reserveren en dat ik langs kon komen om alles af te handelen. Ik kon wel een gat in de lucht springen, zo blij was ik. Eindelijk had ik een opslagruimte gevonden bij mij in de buurt en ik had echt geen beter bedrijf kunnen vinden van Opslagman.

Contact

Wilt u ook een opslagruimte huren om tijdelijk uw spullen kwijt te kunnen? Op de website van Opslagman vindt u meer informatie over de verschillende diensten die Opslagman biedt aan u als klant en gebruiker.