Doversmartproject
Image default
Business / Transportation and Logistics

Houten vloeren voor iedereen!

Heb jij een goedkope houten vloer in huis? Goede keus! Houten vloeren zijn de meest populaire vloersoort in heel Nederland met een reden! Een houten vloer geeft een warme sfeer aan een huis, en de woonkamer. Een houten vloer is gemakkelijk schoon te maken, veel makkelijker dan een vloer waar een tapijt op zit. Een houten vloer spreekt de ziel van wij Nederlanders aan, en daarom heeft iedereen een houten vloer. Je buurman heeft een houten vloer, jij hebt een houten vloer (als het goed is) en je ouders hebben een houten vloer. Een houten vloer gaat jarenlang mee, en is daarom een betere investering dan een lamelparket, hoewel die dezelfde warme uitstraling kunnen hebben als een houten vloer.

Een houten vloer is beter dan een tegelvloer

Een houten vloer is superieur ten opzichte van alle andere soorten vloeren. Neem bijvoorbeeld de betegelde vloer. Een betegelde vloer is hard en koud, daar wil je toch niet met je voeten overheen lopen? Een oplossing voor de koudheid van een betegelde vloer is vloerverwarming, maar dat is kostbaar om te installeren. Een houten vloer is daarom beter, het geeft een warmere uitstraling aan de kamer én is al van nature warm. Een houten vloer zal niet de warmte uit je voeten zuigen, zoals een betegelde vloer van nature doet. Maak daarom de juiste keus, en neem gewoon een houten vloer.

Een houten vloer is beter dan tapijt

Een houten vloer is al helemaal beter dan tapijt. Tapijt is natuurlijk zachter, en daarom heerlijk om doorheen te lopen met je voeten, maar heb je ooit iets geknoeid op tapijt? Vast wel. Dan weet je ook hoe verschrikkelijk lastig het is om een tapijt goed schoon te krijgen na het knoeien. Met een houten vloer heb je daar geen last van, gewoon een doekje overheen en klaar. In een tapijt blijft die vlek de rest van de levensduur van dat tapijt erin zitten, elke keer dat je er langs loopt zal je terugdenken aan die dag, dat je er een glas melk overheen morste. Houdt rekening met je klungeligheid, en neem geen tapijt. Kijk op de website www.baxhouthandel.nl voor meer informatie over houten vloeren.