Doversmartproject
Image default
Business / Transportation and Logistics

Lamelparket van Bax Houthandel

Bax Houthandel heeft twee soorten lamelparket in het assortiment. Dat is niet zo gek, deze vloeren hebben namelijk veel voordelen. Zo zijn ze goedkoop in de aanschaf, duurzamer, het zet minder uit of krimpt minder, het is geschikt voor vloerverwarming en is makkelijk te verhuizen!

De mogelijkheden van lamelparket

Lamelparket is een houten vloer van deze tijd. Wij bieden twee verschillende prijsklassen aan waarin deze vloer beschikbaar is. De budget variant en de multiplank variant. Het hout wat gebruikt wordt, bepaalt de levensduur, de kwaliteit en de prijs van uw vloer. Wanneer u kiest voor de multiplank variant is het goed mogelijk om vloerverwarming onder uw vloer aan te leggen. Lamelparket kan in tegenstelling tot de massief parket veel beter tegen temperatuurverschillen. Kort gezegd: deze vloer zet minder uit en krimpt minder, waardoor vloerverwarming goed kan worden aangelegd onder deze vloer.

Vakkundig geïnstalleerd

Wij ontwikkelen uw vloer en laten deze door ons eigen vakkundig personeel leggen bij u thuis. Bax Houthandel is ontstaan vanuit een groot aannemersbedrijf in de jaren ’60. Het aannemersbedrijf had veel sloopprojecten waarbij veel grote houten stroken en balken afgebroken moesten worden. Wij maakten van deze onderdelen mooie vloerdelen. Op deze manier hebben wij ons uitgebreid en ondertussen hebben wij al ruim 20 jaar ervaring in de productie en verkoop van houten vloeren voor een scherpe prijs.

Voor ieder wat wils

Iedereen is op zoek naar iets anders. Daarom hebben wij ons in verschillende soorten vloeren gespecialiseerd. Elke vloer heeft zijn eigen kenmerken. Deze kenmerken zijn in de loop der jaren per vloer ontstaan. Het is voor veel mensen lastig om precies aan te geven waar ze naar op zoek zijn en welke vloer goed past bij hun situatie. Daarom adviseert Bax Houthandel u graag over een passende vloer voor uw situatie. Bij het parket heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten: Tauari, Jatoba, Essen, Beuken, White Maple, Brown Maple, Eiken, Amerikaals Eiken, Russisch Eiken, Curupixa, Sucupira en Merbau. Daarnaast kunt u kiezen uit de klassieke variant of de vloer met een moderne knipoog. Wij kunnen uw vloer op verschillende manier leggen, bijvoorbeeld in een visgraat patroon. Kom vooral een keer langs om te kijken wat bij u past!