by

LED Verlichting binnen en buiten met LED Strips

Dat LED verlichting erg praktisch is weten de meeste mensen al. Dat LED Verlichting ook buitenshuis gebruikt kan worden is niet bij iedereen bekend. Met LED Strips is het mogelijk complexe licht oplossingen te creëeren via een serie van kleine LED lampen in een flexibele buis. Dit soort LED Verlichting is ook geschikt voor situaties buiten mits er gebruikt gemaakt wordt van de juiste LED Strips.

 

Wat zijn LED Strips?

Dit is een serie van LED lampjes die in een flexibele kunststof buis worden gemonteerd en worden aangestuurd met een stroomkabel die optioneel voorzien wordt van een dimmer. LED Verlichting verbruikt weinig stroom en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en lichttemperaturen. Door een LED Strip te gebruiken die waterdicht is kun je buitenshuis prachtige verlichting aanbrengen. Denk bijvoorbeeld aan het verlichten van een terrasoverkapping. Of het verlichten van een looppad in de tuin. Het is zelfs mogelijk een vijver in het water te verlichten voor een magische aanblik.

 

Met LED Verlichting kun je alle kanten uit

Er zijn verschillende variaties in LED verlichting. Denk bijvoorbeeld aan de kleur, het is zelfs mogelijk naast een LED dimmer een kleurschakelaar toe te passen waarmee het mogelijk is verschillende kleuren te maken. Let bij LED Strips voor gebruik buiten of alle onderdelen geschikt zijn voor gebruik buitenshuis. De buis, de transformator en alle bekabeling moet geschikt zijn voor deze toepassing.

 

Beperk het gebruik van LED Verlichting niet alleen tot binnenshuis maar gebruik jouw creativiteit en plaats LED Strips buiten. Voor een moo

 

https://www.leds-depot.be/