Doversmartproject
Image default
Business / Transportation and Logistics

Meer dan 40.000 hefmiddelen bij Hijswinkel

Bij Hijswinkel vindt u meer dan 40.000 hijs- en hefmiddelen in het assortiment. Wij staan dan ook niet voor niets bekend als dé toeleverancier als het gaat om hijs- en hefmiddelen in Nederland. Of u nu op zoek bent naar takels, hijsbanden, valbeveiliging of platenklemmen, bij ons vindt u het allemaal. Al onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit en voldoen aan de eisen en regels die hieraan worden gesteld. Veiligheid is en blijft onze nummer één prioriteit. Los van dat u meer dan 40.000 producten vindt in ons assortiment, hanteren wij ook nog eens de laagste prijzen en profiteert u van een zeer snelle levering. Als u vandaag uw bestelling plaatst, heeft u gegarandeerd uw bestelling binnen 24 uur in huis. Met de handige Multisafepay kunt u eenvoudig en snel uw bestelling betalen.

Hoe kies ik mijn hijsmiddelen bij Hijswinkel?

Door het grote assortiment van 40.000 hijs- en hefmiddelen bij Hijswinkel, begrijpen wij dat het lastig kan zijn om te bepalen welke hijsmiddelen u het beste kunt aanschaffen. Daarom zetten wij een aantal punten voor u op een rijtje waar u rekening mee moet houden als u op zoek bent naar een bepaald hijsmiddel. Allereerst moet u nagaan hoe zwaar de last is en waar het zwaartepunt ligt. Bepaal waar de last kan worden aangehaakt en waarmee u dit wilt aanhaken. Ga na of er bevestigingspunten zijn waar u de last kunt vastmaken. Bepaal of de last stabiel blijft liggen of dat er kans is op verschuiving zodat u eventuele haken en klemmen moet aanschaffen. Mag de last wel of niet beschadigd worden door het hijsmiddel dat u gebruikt of zijn er bepaalde beschermingshulpstukken nodig? Ook is het belangrijk om de maten van de last te meten zodat u zeker weet dat het past.

Welke hijsmiddelen?

In onze online winkel vindt u de volgende hijsmiddelen die volledig goedgekeurd zijn door de Erkende keurbedrijven Hijs- en hefmiddelen. U vindt onder andere harpsluitingen, hefmagneten (deze zijn ideaal voor het vastzetten van metalen onderdelen), hijsbanden, hijsjukken, hijskettingen, hijsklemmen, hijsogen en tot slot rondstroppen.