Doversmartproject
Image default
Business / Transportation and Logistics

Met CC de Heuvelrug baas over uw kampeeruitrusting

CC de Heuvelrug is een van de caravan dealers in Gelderland. U kunt terecht voor uw nieuwe caravan en de financiering daarvan tot aan het onderhoud of het verhelpen van schades. Maar ook voor een uitgebreide collectie kampeerbenodigdheden kunt u bij hen terecht. Zoals we allemaal weten, kan de collectie outdoor spullen al snel groeien. Het is ook zo heerlijk om weer een item toe te voegen aan uw privé collectie. Maar het neemt ook heel wat ruimte in uw huis in. Sommige spullen junkies hebben het geluk dat ze de luxe van een grote garage hebben om al hun spullen op te bergen, maar als dat niet zo is, dan moet u creatief zijn met wat u koopt en waar u het kunt bergen. Of u nu van plan bent om een week lang op de camping te verblijven of gewoon graag af en toe een dagje wandelt, alle avonturen vereisen wat spullen.

CC de Heuvelrug gaf mij enkele handige tips

Twee handige tips die ik van de professionals van CC de Heuvelrug kreeg deel ik graag met u in dit blog. Laten we eerlijk zijn: bij kamperen heeft u veel spullen nodig! Van een tent, tot slaapzakken, al uw kookgerei en al het eten, het is niet altijd gemakkelijk organiseren. Al uw spullen in te pakken in magazijnbakken kan helpen zo min mogelijk tijd kwijt te zijn aan het uitzoeken waar alles is en waar u het in uw auto moet inpakken. Ze beschermen uw spullen ook nog eens en houden ze schoon als ze niet worden gebruikt. Deze bakken zorgen er ook nog eens voor dat ze makkelijk hanteerbaar zijn, zelfs voor een kort weekendje weg! Een goedkope maar zeer welkome investering om u zo snel mogelijk de natuur in te krijgen op weg naar weer een nieuw avontuur.

Elimineer extra verpakking

Denk goed na of u spullen die u toch nauwelijks tot niet gebruikt tijdens uw kampeertrip wel echt allemaal en in grote hoeveelheden nodig heeft! Door voorwerpen uit hun volumineuze verpakkingen te halen en ze in plastic zakken of voorraaddozen te bergen, heeft u meer controle over de beperkte beschikbare ruimte in uw caravan.