by

Pathé Arena

Pathé Arena

Gelegen in het mooie Amsterdam Zuid-oost vlakbij de A2 is een van Nederlands grootste Pathé bioscopen. Pathé Amsterdam is de ideale plek om een van de nieuwste films te bekijken gevolgd door of na een bezoekje aan de oude stad Amsterdam. Hieronder is een kleine verzameling van de actuele films die momenteel draaien in deze bioscoop in Amsterdam Zuid-oost.

 

6 Below

De film over voormalig Olympisch Ijshockeyspeler Eric LeMarque. Plotseling verrast door een storm tijdens het snowboarden wordt Eric gedwongen de barre kou in de Sierra Nevada te trotseren. Vechtend voor zijn leven wordt LeMarque gedwongen naar zichzelf te kijken en te dealen met zijn egoïstische gedrag en zijn drugsverslaving.

 

Bad Moms 2

Het creëren van de perfecte feestdag lijkt op eerste oogopslag nog wel te doen. In de film ‘Bad Moms 2’ worden drie zwaar werkende en ondergewaardeerde vrouwen gevolgd tijdens de aanloop naar het feest der feesten: Kerstmis. Het organiseren van een speciale feestdag krijgt een geheel andere betekenis als ook de moeders van de drie vrouwen zich ermee bemoeien.

 

Battle of the Sexes

‘Battle of the Sexes’ is een film waarbij de kijker wordt meegenomen naar het waargebeurde verhaal van de legendarische tenniswedstrijd tussen Billie Jean King en Bobby Riggs. Een groots evenement waarbij de jongere King een gewaagde tegenstander bleek tegen de ervaren Riggs. Achter de schermen van dit stukje Amerikaanse sportgeschiedenis bleek echter een stuk meer aan de hand te zijn dan van buitenaf te zien was.

 

Blade Runner 2049

LAPD agent K, gespeeld door Ryan Gosling, speelt de sterren van de hemel in de nieuwe Blade Runner film. Dertig jaar na de evenementen in de eerste film wordt een verborgen geheim ontdekt wat de overgebleven mensheid in groot gevaar kan brengen. De zoektocht van K leidt hem naar Rick Deckard, gespeeld door Harrison Ford, wie een voormalig en lang vermiste Blade Runner blijkt.

 

Coco

De enthousiaste, twaalfjarige Miquel uit Mexico ontdekt een oeroud mysterie dat hem terugbrengt naar een onverwachte en bijzondere reünie leidt. Día De Los Muertos, de dag van de doden, is de dag waarop Miquel terechtkomt in de verbazingwekkende wereld van de doden. Hij ontmoet daar zijn voorouders en leert wat zijn plaats in de familie is en wat dat betekend. Een eenvoudige herinnering blijkt de sleutel tot verbintenis met je familie.

 

Daddy’s Home 2

Dusty en Brad zetten hun meningsverschillen opzij en helpen elkaar met hun co-ouderschap in het vervolg van de briljante film ‘Daddy’s Home’. Het verloopt voorspoedig totdat de vaders van de twee heren langskomen voor de feestdagen en de spanning hoog begint op te lopen.

Een filmpje pakken is natuurlijk een prima activiteit op zich, maar het is helemaal leuk om er een dagje Amsterdam aan vast te plakken! Eindig, of begin, deze avond in het heerlijke Scandinavische restaurant Gard in Amsterdam Zuid-oost vlakbij de Amsterdam ArenA en odnerdeel van het courtyard hotel. Een echte aanrader voor iedereen die houd van de Scandinavische keuken of avontuurlijk genoeg is om het te proberen.

https://gardtastescandinavian.com/nl/gard-amsterdam/