Doversmartproject
Business / Transportation and Logistics

Piaggio scooter

Je hebt vast wel eens een Piaggio scooter zien rijden. Dit zijn vaak sportieve scooters met een verfijnd design en een luxueuze uitstraling. Piaggio is niet voor niets één van de grootste scooter fabrikanten ter wereld. In de loop der jaren hebben ze andere merken overgenomen waaronder Gilera en Puch, en de eerste scooters die ze maakten zijn een compleet eigen leven gaan leiden; de Vespa scooters. Toch zijn er diverse Piaggio scooter modellen die de moeite waard zijn om eens te bekijken. Hier zijn vier Piaggio scooter modellen die elk heel aantrekkelijke kenmerken bieden en tegen opvallend scherpe prijzen.

 

Piaggio scooter voor prijsbewuste rijders: Piaggio Zip

Voor minder dan vijftienhonderd euro een Italiaanse Piaggio scooter? Dat is mogelijk met de Piaggio Zip, een fijne stadsscooter met een sportieve uitstraling. Ondanks de prijs is de Piaggio Zip toch een mooie scooter om te zien, en heerlijk om op te rijden. Met de keuze uit viertakt en tweetakt motoren en een snorscooter en bromscooter uitvoering is er volop keuze.

 

De Piaggio Zip is een vliegensvlugge Piaggio scooter

Als je op zoek bent naar een vlotte stadsscooter die goed wendbaar is en er ook nog eens strak uitziet is de Piaggio Zip echt een uitstekende keuze. De kwaliteit die je kent van Vespa maar dan met een sportieve uitstraling zoals we die van Piaggio gewend zijn.

 

Vespa of Piaggio scooter? De Piaggio Liberty

Vespa is de lijn retro scooters uit de Piaggio fabriek, bij de Piaggio Liberty scooter brengen ze die retro look samen met een sportieve en moderne vormgeving. Dit is de ideale combinatie van stijlen die toch een eenduidig geheel vormt. Technisch is de PIaggio Liberty ook zeker een pareltje met onder andere een injectie motor.

 

Piaggio scooter rijden met autorijbewijs: Piaggio MP3

Je ziet ze steeds vaker rijden, scooters met twee wielen aan de voorzijde en eentje aan de achterzijde. De Piaggio MP3 lijkt op een motorscooter, en rijdt net zo snel maar je mag hier met een autorijbewijs op rijden. Zeer wendbaar en toch heel stabiel op de weg met deze nieuwe vorm van transport. Het lijkt op een voertuig uit de toekomst maar je kunt er nu op rijden. Het beste van een auto en het beste van een scooter komen samen in de Piaggio MP3.