Doversmartproject
Image default
Business / Transportation and Logistics

Rijbewijs.nu – Over Rijbewijs.nu

Rijbewijs.nu

Veel mensen weten wel wat voor bedrijf Rijbewijs.nu is, maar weten niet waar het gevestigd zit. Mensen die wonen in Amsterdam of in de buurt in Amsterdam komen hiervoor in aanmerking. In dit artikel krijgt u meer te weten over ons bedrijf, wat de kosten zijn bij Rijbewijs.nu en hoe het zit met de praktijk & theorie examen. Voor meer informatie, lees dan verder!

Over Rijbewijs.nu

Onze autorijschool kunt u vinden in Amsterdam. Wilt u in Amsterdam en omstreken op een voordelige, ontspannen en vakkundige manier uw autorijles volgen, dan is Rijbewijs.nu de juiste autorijschool voor u. Wij hebben samen met de leerlingen maar één doel. Dat is dat roze pasje op zo snel, goedkoop en ontspannen mogelijk manier halen.

Wat zijn de kosten bij Rijbewijs.nu?

U heeft de keuze uit drie starterspakketten. Het eerste pakket bestaat uit 15 rijlessen en is te reserveren vanaf €649,- euro. Deze 15 rijlessen bestaan uit 50 minuten. Het CBR praktijk examen zit hier bij inbegrepen. Het tweede starterspakket bestaat uit 25 autorijlessen van 50 minuten. Deze is te reserveren vanaf €949,- euro. Het voordeel van het tweede en het derde pakket is dat u gratis herexamen(s) hebt. Het laatste pakket bestaat uit 40 rijlessen van 50 minuten. Deze is te reserveren vanaf €1489,- euro. Losse lessen kunt u kopen vanaf €36,- euro.

Praktijk & Theorie

Om uw rijbewijs te halen moet u niet alleen rijlessen. Hier zitten ook een praktijk & theorie examen bij. Theorielessen en examen zit niet bij het pakket inbegrepen. Het is belangrijk dat u uw theorie heel snel haalt, omdat u zich daarna volledig kan richten op de praktijk. Wij kunnen voor ongeveer €110,- euro een theorie examen en cursus regelen voor u.

Rijbewijs.nu

Wilt u voordelig en met plezier autorijlessen volgen in Amsterdam en omstreken? Kijk dan op de website van Rijbewijs.nu en neem gerust contact met ons op!

http://www.rijbewijs.nu/