Doversmartproject
Image default
Business / Transportation and Logistics

Schuifpuien

Schuifpuien worden steeds vaker gekozen bij het ontwerpen van een nieuwe woning. Ook bij grootschalige woningbouwprojecten, waarvan er talloze zijn in Nederland wordt er steeds vaker gekozen voor schuifpuien. Ook in de bouwsector is duurzaamheid van groot belang. Schuifpuien passen wat dat betreft prima in het plaatje, als het gaat om duurzaamheid. We zullen daarom de voordelen eens op een rijtje zetten. Schuifpuien worden veelal gemaakt van een aluminium constructie. Aluminium behoeft nauwelijks of geen onderhoud als gevolg van weersomstandigheden. Het gaat gemakkelijk tientallen jaren mee. Schuifpuien hebben ook een goede isolerende werking. Ze houden de warmte goed vast. Er komt natuurlijk ook ontzettend veel zonlicht binnen wanneer je schuifpuien hebt. Dit zie je direct terug in een lagere energierekening. Naast deze voordelen hebben schuifpuien ook genoeg te bieden op het gebied van schoonheid en woonplezier. Binnen wordt in feite verbonden met buiten, zodoende krijgt een woning een erg ruimtelijke sfeer. Ook van buiten krijgt het geheel een strakke en stijlvolle uitstraling. Je bespaart zelfs ruimte die je kwijt zou zijn wanneer je deuren zou hebben die je open en dicht slaat. Het is een echte meerwaarde in diverse opzichten. De firma Schipper uit Ede is een ware specialist op dit gebied. Schipper Ede is een familiebedrijf dat al tientallen jaren actief is in de wereld van schuifpuien en kozijnen. Ze hebben een uitstekende reputatie, en dat is niet voor niets.

Schuifpuien en kozijnen bij Schipper Ede

Naast aluminium worden schuifpuien en kozijnen ook geleverd in kunststof. Het hangt maar net van de smaak en het budget af. Schipper Ede hecht veel waarde aan een gedegen en eerlijk advies. Men is telefonisch bereikbaar, maar er kan ook op de website een contactformulier worden ingevuld. De website is trouwens zeer de moeite waard. Je vindt er een mooie verzameling van opgeleverde werken. Overweeg je om schuifpuien te laten plaatsen, ga dan eens naar de showroom. Met schuifpuien van Schipper Ede haal je kwaliteit in huis.

Offerte

Ben je benieuwd naar de prijzen van schuifpuien, vraag dan online een offerte aan. Mocht een bezoek aan de showroom niet voldoende zijn ,dan is Schipper Ede ook bereid om bij je thuis te komen kijken. De productie, levering en installatie van schuifpuien heeft Schipper Ede volledig in eigen beheer.