Doversmartproject
Image default
Business / Transportation and Logistics

Technischeprodukten.nl

Wat kunt u krijgen bij technischeprodukten.nl? Eigenlijk van alles en nog wat om zelf mee te knutselen en klussen in huis! Wij verkopen bijvoorbeeld supersterke lijm van het merk Chemisch Anker, maar ook anti dreunplaten en vetnippelklem mondstukken. Of neem onze collectie aan boren, u kunt perfecte ronde gaten boren in allerlei betonsoorten met onze SDS-plus premium 4-snijder! Dat is een 19-delige set met kleine verschillen tussen alle boorkoppen, zo weet u zeker dat u de gaten kan boren die specifiek aansluiten op wat u nodig heeft. Voor het grootschalig klussen moet u gewoon bij technischeprodukten.nl zijn!

De voordelen van technischeprodukten.nl

U kunt genieten van een heleboel voordelen wanneer u kiest voor technischeprodukten.nl! Niet alleen hebben we een van de grootste assortimenten aan producten vergeleken met onze concurrenten in de sector, maar u krijgt van ons ook nog eens korting en staffelkorting wanneer u voor onze webwinkel kiest. U krijgt dan een gesprek met onze vertegenwoordiger, en kunt daarna op rekening verder gaan winkelen. Technischeprodukten.nl is gewoon de beste partner voor zakelijke klanten. 

Groot aanbod

Als het gaat om hittebestendige kit, afdichten, reinigen, smeren, ontvetten en nog veel meer, dan kunt u het beste zijn bij technischeprodukten.nl. Wij zijn dan uw leverancier én adviseur wanneer u niet zeker weet welke producten het beste aansluiten op de toepassingen die u nodig heeft. We kunnen u bovendien een ruime keuze bieden in luchtgereedschap en boren. Al onze producten zijn uiteraard van de hoogste kwaliteit, we bieden onze klanten enkel en alleen het beste!

Snelle levering

Wanneer u een bestellingen plaatste in onze webwinkel, kunt u er wel vanuit gaan dat u deze zo snel mogelijk in huis krijgt! Artikelen die bij ons op voorraad staan en voor vier uur ’s middags besteld zijn, kunt u gewoon de volgende dag al ontvangen. Sterker nog, wanneer u een bestelling van meer dan €100 bij ons doe, dan zitten er geen verzendkosten bij de prijs! Uiteraard kunt u bij ons veilig betalen via uw vertrouwde omgeving met internetbankieren. Daarnaast is het ook mogelijk om op rekening te kopen, of via PayPal te betalen.