Doversmartproject
Image default
Business / Transportation and Logistics

Touringcar huren: Samen is leuker dan alleen

Een touringcar huren levert alleen maar voordelen op. Een touringcar is natuurlijk het ideale vervoermiddel wanneer je met een aantal personen op stap wilt. Het is veilig, comfortabel, milieubewust en bovenal gezellig. Of het nu voor een citytrip is, samen met vrienden en vriendinnen op weg naar dat geweldige concert, of een personeelsuitje met al je collega’s, of met de vrouwenclub naar de Huishoudbeurs. Niets lekkerder dan samen maar zonder enige stress op reis te gaan. Alles wordt voor je geregeld en tot in de puntjes verzorgd als je een touringcar huurt via Noot.nl. En de landelijke cijfers liegen er niet om: touringcars legden in 2016 in Nederland samen maar liefst 150,2 miljoen kilometer af. Aldus het CBS. Daarnaast is reizen met een touringcar de veiligste manier van vervoer van personen op de weg aldus onderzoek door de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (SWOV).

Een touringcar huren is ook kiezen voor veiligheid

Het huren van een touringcar is niet alleen geliefd onder reizigers vanwege de gezelligheid, het gemak, de luxe onderweg, het relaxte reizen en het saamhorigheidsgevoel: ‘samen uit, samen thuis’. Naast flexibel en duurzaam, is reizen met een touringcar ook nog eens erg veilig. Reizen met een touringcar/bus is maar liefst 15 keer veiliger dan reizen met een personenauto. Het huren van een touringcar zorgt ervoor dat gemiddeld zo’n 30 personenauto’s minder tegelijkertijd onderweg zijn op de toch al drukke wegen. Daarmee werkt een touringcarbedrijf als Noot direct voor een hogere veiligheid en meer rust, niet alleen bij de klanten van Noot maar ook bij de overige weggebruikers op de Nederlandse wegen. Niet zo gek dat de inzet van alle medewerkers van Noot uiterst belangrijk is. Natuurlijk direct om de reizigers een mooie ervaring te bezorgen, maar ze zorgen er indirect ook voor dat de Nederlandse wegen veiliger worden.

Een touringcar huren bij Noot helpt het milieu

Wanneer je een touringcar huurt bij Noot, help je indirect mee aan de nieuwste milieudoelstelling: een CO2 afname van zeker 30% (gezien vanaf 2015). In 2018 wil Noot maar liefst 50 elektrische voertuigen aanschaffen waardoor het totale aantal milieuvriendelijke voertuigen op 345 uitkomt. Noot wil hiermee aantonen een aanzienlijke bijdrage te willen leveren aan het behoud van de natuur én toekomst. Een touringcar huren via Noot, lang zo gek nog niet!