Doversmartproject
Image default
Business / Transportation and Logistics

TradingTogether.nl

Trading Together is de specialist wanneer u op zoek bent naar gebruikte bandenstellingen. Autobedrijven, bandenhotels en groothandels vinden hun weg naar Trading Together en maken gebruik van hun diensten. Een bandenstelling is speciaal gemaakt voor bandenexperts, garagebedrijven en groothandels die allemaal maar één doel hebben: het opslaan van banden. De bandenstellingen die u online via de webshop van Trading Together vindt zijn verkrijgbaar in diverse maten. Voor het opslaan van vrachtwagenbanden heeft u een grotere bandenstelling nodig in vergelijking met de bandenstelling voor autobanden.

De voordelen van Trading Together

Het kan voor uw onderneming een uitkomst zijn om de bandenstelling via Trading Together te kopen. De bandenstellingen van Trading Together zijn namelijk altijd scherp geprijsd. Ook profiteert u van het feit dat u ook tweedehandse bandstellingen kunt kopen. Bandstellingen zijn namelijk van de beste kwaliteit of kunnen vaak in topconditie teruggebracht worden. De bandenstellingen die u bij Trading Together koopt zijn altijd zeer gebruiksvriendelijk. De bandenstelling is gemakkelijk in elkaar te zetten en daarnaast is de onderhoud eenvoudig. Ook profiteert u van een snelle levering. Hierdoor heeft u de bandenstelling altijd snel op locatie.

Bandenstellingen inkoop

Naast de verkoop van nieuwe en tweedehandse bandenstellingen, kunt u ook terecht bij Trading Together voor de inkoop van bandenstellingen. Heeft u bandenstellingen die niet in gebruik zijn en daarom in de weg staan? Neem dan contact op met Trading Together en bespreek de mogelijkheden. Wij demonteren en kopen gebruikte bandenstellingen graag. Uiteraard laat Trading Together altijd uw werkvloer schoon en netjes achter. Geniet van de service!

https://www.tradingtogether.nl/