Doversmartproject
Image default
Business / Transportation and Logistics

Uw Makelaardij in Veenendaal

Zonnenberg Makelaardij is uw makelaardij in Veenendaal, Rhenen en de Betuwe. U kunt altijd vrijblijvend advies aanvragen als u bijvoorbeeld nieuwsgierig bent naar de waarde van uw woning of als u juist op zoek bent naar een nieuwe woning in de omgeving. Door u in te schrijven bij Zonnenberg, heeft u altijd als eerste toegang tot de nieuwe woningen op de markt – dit betekent dus dat u al de woningen online kunt bekijken voordat de woningen zichtbaar zijn op Funda of andere platforms en kanalen. Hierdoor wordt uw kans om een geschikte woning te vinden direct een stuk groter. U ontvangt altijd het nieuwste aanbod in woningen door uw in te schrijven bij de nieuwsbrief. Niet alleen wordt u dan herinnert aan de zoektocht maar bespaart het u ook veel tijd en energie omdat u niet urenlang zelf moet zoeken op het internet. Heeft u een woning gezien waar u interesse in hebt? Onder het kopje ‘recent bekeken’ kunt u gemakkelijk de huizen terug vinden die u heeft bekeken in de afgelopen tijd.

Woning verkopen bij een Makelaardij in Veenendaal

Als u op zoek bent naar een Makelaardij om uw huis in Veenendaal te verkopen dan hoeft u niet langer te zoeken. U kunt gratis aan afspraak maken met Zonnenberg. Tijdens deze afspraak schat de makelaar de waarde van uw huis en u krijgt direct uw persoonlijk verkoopadvies. Zonnenberg neemt uw wensen zeer serieus omdat het verkopen (of kopen) van een huis een grote stap is. Deze grote stap vraagt veel aandacht en daarom zorgt Zonnenberg ervoor dat u op een fijne manier uw woning kunt verkopen. Elk huis is in goede handen bij Zonnenberg.

Zonnenberg Makelaardij

Zonnenberg is in 2004 opgestart als makelaarskantoor door Wistik Zonnenberg in samenwerking met J. Spelbos en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een grote naam binnen de branche. In 2009 startte het bedrijf met een eigen magazine, genaamd ‘Zonnig Wonen’ en dit was het begin van een groot succes. Naast het kantoor in Veenendaal kwam er in 2017 een extra vestiging van het kantoor erbij in Rhenen.