by

Uw verhuisbedrijf in Groningen en het Noorden!

Oostland Verhuizingen is onderdeel van Mondial Movers en richt zich op de provincie Groningen, Friesland en Drenthe. Het verhuisbedrijf heeft zich gevestigd in Kolham en bedient vanuit daar alle verhuizingen zodat u zorgeloos kunt verhuizen zonder stress.

Verhuizen met Oostland Verhuizingen

Een verhuisbedrijf in Groningen inhuren kan u een hele hoop stress besparen. Verhuizen met een verhuisbedrijf kan vele voordelen bieden. Als u een plan maakt met een erkende verhuizer, dan kiest u automatisch voor kwaliteit. Deze verhuizers voldoen aan alle eisen rondom kwaliteit, milieuvriendelijkheid maar ook veiligheid. Ook kunt u een uitgebreide verzekering aanschaffen omdat een ongeluk in een klein hoekje zit. Zo zijn uw waardevolle spullen altijd verzekerd en kunt u tot een bedrag van wel 100.000 terug krijgen op basis van de waarde van de producten. Als u verhuist met een verhuizer, dan staat een vakkundig team voor u klaar om niet alleen al uw goederen van A naar B te transporteren maar zij helpen u ook bij het in- en uitpakken van uw spullen in dozen. U kunt altijd rekenen op duidelijke afspraken en op onafhankelijk advies op maat. Bovendien houdt u voor uzelf meer tijd over en kunt u het vervelende werk overlaten aan de professionals van Oostland Verhuizingen / Mondial Movers.

Opslag bij Oostland Verhuizingen

Naast verhuizingen kunt u ook tijdelijk uw inboedel opslaan bij Oostland Verhuizingen in de opslagruimtes of terecht voor uw archiefopslag of uw verpakkingen voor de verhuizing. Wel is het wederom handig om een inboedelverzekering aan te schaffen zodat u zeker weet dat uw spullen verzekerd zijn in de externe opslag. Als u kiest om uw inboedel op te slaan, is het handig om uw opslagruimte zo goed mogelijk in te ruimen waardoor u gemakkelijk bij belangrijke spullen kunt die u dagelijks of vaak nodig heeft. Ook kunt u het beste een vestiging kiezen die zo dicht mogelijk bij u is zodat u de ruimte zo vaak kunt bezoeken als nodig. Bekijk welke ruimte het beste past en hoeveel capaciteit u nodig heeft om op te slaan – te weinig ruimte is erg vervelend.