Doversmartproject
Image default
Business / Transportation and Logistics

Wat is de leeftijd waarop je met autorijlessen kunt beginnen bij rijschool Zoetermeer?

Wat is de leeftijd waarop je met autorijlessen kunt beginnen bij rijschool Zoetermeer?

 

Bij Rijschool Zoetermeer hechten we veel waarde aan de wet, daarom houden we ons aan de wettelijke leeftijden. We bieden lessen al aan vanaf zestien jaar.

Wij zijn namelijk van mening dat als je jong bent je snel leert en je het rijden snel onder de knie krijgt. We beginnen daarom vanaf zestien en hebben getrainde begeleiding voor de jongste rijders onder ons.  Rijschool Zoetermeer wil natuurlijk zorgen voor veiligheid en daarom letten we erg goed op tijdens het aanbieden van de lessen en bij een eerste intakegesprek.

 

De eerste kennismaking bij Rijles Zoetermeer

 

Voor je achter het stuur kruipt willen we graag altijd even wat kennis maken in de vorm van een gesprek. Via deze weg weten we gelijk met wie we te maken hebben en is er vanaf het begin wederzijds vertrouwen. Aan de hand van dit gesprek kunnen we een instructeur vinden die past bij de wensen en manier van lessen van de klant. We vinden het erg belangrijk om dit perfect op elkaar af te stemmen voor de optimale Rijles in het prachtige Zoetermeer. Voor het gesprek hoef je verder niks voor te bereiden en ook zenuwen zijn niet nodig, we vinden niks gek bij Rijles Zoetermeer en ook als je bijzonder vragen hebt kun je ze altijd stellen.

Wij maken de rijles op maat om je zo te helpen naar een goed resultaat en naar een mooi document waarmee je met een auto de weg op mag.  

 

 

 

http://drivercompany.nl/rijschool-zoetermeer/